Фестивали: подача заявок

Прием заявок на «Телеманию - 2019» открыт!
 

Открыт прием заявок на Международный открытый молодежный фестиваль телевизионных программ и фильмов «Телемания». Фестиваль учрежден Институтом кино и телевидения (ГИТР) в 2004 г. Проводится при поддержке Международной академии телевидения и радио (IATR).

Подробнее ...
 

Кинематография департаментинин Эксперттик комиссиясынын 2019-жылдын 30-августундагы чечимине ылайык жаш кинематографистерге колдоо үчүн “Эң мыкты кинодолбоорлор” сынагына кыска метраждуу кинодобоорлорду кабыл алуу улантылат.

 

Кабыл алуу эрежеси:

 

Ойномо, даректүү жана анимациялык 30 минутага чейинки убакытты камтыган долбоорлор кабыл алынат.

Сунуштоочу Кыргыз Республикасынын жараны болуусу зарыл.

Кинодолбоорлор кыргыз жана орус тилдеринде кабыл алынат.

Подробнее ...
 

Кинематография департаменти улуттук көркөм тасмаларды жаратуу үчүн эң мыкты кинодолбоорлорго сынак жарыялайт
 

КРнын Маданият, маалымат жана туризм министрлигине караштуу Кинематография департаменти«Кыргыз Республикасынын кинематографиясын мамлекеттик колдоо жөнүндө»Кыргыз Республикасынын Мыйзамына ылайык улуттук көркөм тасмаларды жаратуу үчүн эң мыкты кинодолбоорлорго сынак жарыялайт. Сынак өткөрүү мөөнөтү 2019-жылдын 08.07 – 08.08 чейин. Тасманын өндүрүшүн каржылоомамлекеттик каржылык колдоонун эсебинен субсидия түрүндөгү толугу менен же жартылай ишке ашырылат.

Подробнее ...
 
Байышбек Исманов
Контактные данные: Студия «Altai cinema group»
Рабочий адрес: Кыргызстан, г.Бишкек,
ул. Динары Асановой,1
Телефоны:
Моб.: +996 (772) 54 24 86
         +996 (772) 91 76 16
Эл.адрес: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript
 
Дата рождения: 05.03. 1958 г. 
Образование: Кыргызское Государственное Художественное Училище им. С.А.Чуйкова - Декоративно – оформительское отделение
 
 
Фильмография
 
Художественные фильмы:
 
2008 «Неизвестный маршрут»
2007 «Адепахлак»
2006 «Первый кадр»
2004 «Райские птицы» - исполнительный продюсер
 
Анимация:
 
2006 «ГУЛ»
 
Выставки:
 
2005  Участник симпозиума «Поднебесье»: Выставка г.Бишкек
2003  Участник передвижной выставки Художников Кыргызстана по Франции
2000  Участник областных, краевых, республиканских выставок