Фестивали: подача заявок

Прием заявок на «Телеманию - 2019» открыт!
 

Открыт прием заявок на Международный открытый молодежный фестиваль телевизионных программ и фильмов «Телемания». Фестиваль учрежден Институтом кино и телевидения (ГИТР) в 2004 г. Проводится при поддержке Международной академии телевидения и радио (IATR).

Подробнее ...
 

Кинематография департаментинин Эксперттик комиссиясынын 2019-жылдын 30-августундагы чечимине ылайык жаш кинематографистерге колдоо үчүн “Эң мыкты кинодолбоорлор” сынагына кыска метраждуу кинодобоорлорду кабыл алуу улантылат.

 

Кабыл алуу эрежеси:

 

Ойномо, даректүү жана анимациялык 30 минутага чейинки убакытты камтыган долбоорлор кабыл алынат.

Сунуштоочу Кыргыз Республикасынын жараны болуусу зарыл.

Кинодолбоорлор кыргыз жана орус тилдеринде кабыл алынат.

Подробнее ...
 

Кинематография департаменти улуттук көркөм тасмаларды жаратуу үчүн эң мыкты кинодолбоорлорго сынак жарыялайт
 

КРнын Маданият, маалымат жана туризм министрлигине караштуу Кинематография департаменти«Кыргыз Республикасынын кинематографиясын мамлекеттик колдоо жөнүндө»Кыргыз Республикасынын Мыйзамына ылайык улуттук көркөм тасмаларды жаратуу үчүн эң мыкты кинодолбоорлорго сынак жарыялайт. Сынак өткөрүү мөөнөтү 2019-жылдын 08.07 – 08.08 чейин. Тасманын өндүрүшүн каржылоомамлекеттик каржылык колдоонун эсебинен субсидия түрүндөгү толугу менен же жартылай ишке ашырылат.

Подробнее ...
 
Имя Бакытбек
Фамилия Мукул
Пол Мужской
Дата рождения 25 Января 1965

 
Фильмография:
 
1998 «Камбар Ата»,реж. К. Дуйшеналиева  
1999 «Дорога»,реж. Э.Рыспаев
2004 «Айыл окмоту», реж. Э. Абдыжапаров  
2006 «Боз салкын», реж. Э. Абдыжапаров  
2008 «Неизвестный маршрут», реж. Т. Бирназаров  
2008 «Чай, хлеб и игрушка», реж. К. Сартов  
2008 «У же А», реж. Н. Разаков  
2009 «Сын», реж. Н.Сыдыков  
2009 «Бешик», реж. Б. Карагулов  
2010 «Гаишники», реж. Э. Абдыжапаров  
2010 «Бишкек - Талас», реж. Н. Разаков  
2010 «Милиционер», реж. А. Жураева  
2010 «Кемпир», реж. Н. Мендибаиров